Recull març 2021

 

Recull – Març 2021 
Formació
Detecció del Pla de Formació de Zona. Curs 21-22


Us informem que s’ha iniciat el període de detecció de necessitats del Pla de Formació de Zona 21-22. Podeu consultar document de suport amb la descripció de les fases així com les dates previstes. Per qualsevol pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb CRP del Gironès.

Cicle de conferències d’Acció Tutorial

Hem arribat a l’equador del cicle de conferències d’acció tutorial. Recordeu que podeu seguir-les en streaming (en viu i en directe) i també teniu disponible la gravació de les dues conferències realitzades fins al moment. La propera serà el dia 6 d’abril.

Curs de ciberseguretat i de protecció de dades

Al portal Ateneu, tenim disponible un curs obert sobre la protecció de dades, consta de 6 mòduls. Té com a objectiu principal donar suport als docents. S’estableixen pautes i orientacions sobre la privacitat i la protecció de les dades de caràcter personal relacionades amb l’ús de les tecnologies

Recursos
Recursos per avançar en la igualtat de gènere

El 8 de març s’ha convertit en un símbol per a la nostra societat. Us compartim uns curtmetratges educatius per a poder reflexionar a l’aula (en clau de dona)- Enllaç Aquí trobareu un recull de recursos educatius per a treballar de forma transversal al llarg del curs aquest àmbit.

 Del Pla TAC a l’Estratègia Digital de Centre 

El Departament d’Educació ha publicat el document “Estratègia Digital de Centre” (EDC) i l’espai web de suport per acompanyar als centres en el disseny, la redacció, la implementació i l’avaluació. 

Convocatòries
Programes d’innovació educativa


Amb la finalitat d’impulsar la transformació educativa, el Departament d’Educació ha obert la convocatòria única dels programes d’innovació educativa. Tenim disponible tota la informació al portal de centre. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 12 de maig de 2021.