Recull Febrer 2020


Recull – Febrer 2020

Jornades i actualitat

VII Jocs Florals Escolars de Catalunya

El Departament d’Educació convoca els VII Jocs Florals Escolars de Catalunya Els treballs seleccionats s’han d’enviar per correu electrònic al Centre de Recursos Pedagògics del Gironès (crp-girones@xtec.cat) abans del 29 d’abril de 2020. Per cada treball presentat, cal omplir el formulari de participació.

Ciència entre tots

El proper 25 d’abril de 2020 se celebrarà la setena edició de la fira Ciència entre tots. Ja estan obertes les inscripcions fins el 28 de febrer. Hi podran participar professorat, entitats i divulgadors científics.  Més informació»

Entorn web de biblioteques escolars

S’ha obert un espai web amb la finalitat de revitalitzar i d’afavorir l’intercanvi entre centres. Hi trobarem un mapa de biblioteques escolars de Catalunya, diferents NODES per participar i compartir reflexions, nous reptes, bones pràctiques, la sinapsi de lectura, entre d’altres recursos. Més informació»

Dona la nota

És una iniciativa que pretén que els infants i joves dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental. Es vol fomentar la seva participació de forma activa en el seu entorn més proper. Més informació»

Anem a …
Teniu a  la vostra disposició la programació de Gener-Març organitzades per la Caseta (Serveis Educatius de l’Ajuntament de Girona). Hi podreu trobar activitats molt variades i de temes diversos. Les activitats són gratuïtes i les places són limitades. Més informació»

Formació

TIC TAC Tallers

Durant el mes de març, es duran a terme 3 tallers més de 17:30h  a les 19:30h al CRP del  Gironès. Són tallers independents i podeu inscriure’us als  Recordeu  que  les  inscripcions  s’activen una  setmana  abans.  Més informació»