Recull Maig 2020

Recull – Maig 2020
Recursos destacats
Servei Educatiu del Gironès

Recull de recursos de confinament de tres unitats del Servei Educatiu: EAP, l’Equip LIC i el CRP. Esperem que siguin del vostre interès. Per qualsevol tema, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Jornades i premis 
IV Jornada de Cultura digital de Girona

El proper 18 de maig de 2020, es realitzarà de forma virtual com a conseqüència del COVID-19 la IV jornada de d’intercanvi d’experiències amb el suport de les tecnologies digitals, oberta a tots els docents de les comarques gironines. 

#acasallegimenveualta

La 16a edició del Certamen de lectura en veu alta ha quedat cancel·lada a causa del covid19, però els centres inscrits al XVI Certamen de lectura en veu alta poden seguir-hi participant a través del Certamen de lectura en veu alta en confinament #acasallegimenveualta del 21 d’abril al 29 de maig. 

2a edició Premis Innovació docent STEM

El Patronat Politècnica obre convocatòria de la 2a Edició dels Premis Innovació Docent Preuniversitària. És un premi dirigit al professorat (d’ESO, batxillerat i CF) que ha innovat en la seva tasca docent en l’àmbit de les assignatures STEM. Per qualsevol dubte : talent.patronat@gmail.com

Formació 
Formació telemàtica de l’àmbit artístic

Seguint amb l’oferta formativa certificable extraordinària que el Departament d’Educació posa a disposició del professorat durant el maig-juny-juliol 2020 nous cursos de l’àmbit artístic.

Formació telemàtica: kit d’astronomia i astrofísica en capses

El CESIRE proposa una activitat de formació telemàtica des d’una perspectiva STEM per presentar un kit d’astronomia i astrofísica en capses (material que estarà disponible en préstec al CRP del Gironès). Dates: 2a quinzena de maig i primera de juny. Adreçat a cicle superior de primària i 1r ESO.  INSCRIPCIÓ