Recull Desembre 2020

 

Recull – Desembre 2020
Recursos 
Suport digital del Gironès

Us compartim l’espai web creat per la Marta Cambray, mentora digital del CRP del Gironès. Hi trobareu eines i recursos digitals diversos, sobretot relacionats amb els Entorns Virtuals d’Aprenentatge (EVA): Google classroom, moodle, sites o nodes són alguns dels materials que podeu consultar.  

Recomacions per aquestes festes

Per aquestes festes de Nadal, us volem recomanar el recull de llibres elaborat pels membres dels seminaris de biblioteques de Baix Empordà, Gironès, Llera del Ter, Salt i Santa Coloma de Farners. Podeu utilitzar les opcions de filtratge per cercar-les. Accés al recull.
També us recomanem altres recursos.

Neva a Nodes i altres recursos

Nodes és un servei del Dep. d’Educació que proporciona un web amb funcionalitats avançades per als centres educatius. Ja som més de 2000 centres. Podeu demanar-lo aquí. Si ja teniu Nodes, potser podeu millorar-lo visualitzant la webinar “Construint el nodes perfecte”. Ara que s’acosten les festes de Nadal, podem fer que nevi. Us animeu? Molt fàcil…

Convocatòries i concursos
Convocatòria per al reconeixement de projectes d’innovació educativa

El Dep. d’Educació ha obert la convocatòria pública de reconeixement de projectes d’innovació pedagògica consolidats en els centres educatius. El termini de presentació és fins el 29 de gener. Per a més informació, podeu consultar la resolució oficial.

 + Mates 

S’ha obert la convocatòria per poder participar al concurs + Mates, organitzat per @ademgi @APaMMs adreçat a l’alumnat de Primària, ESO i Batxillerat. Pretén afavorir el raonament matemàtic i la capacitat de comunicació i d’argumentació matemàtica.  Ja tenim publicats els problemes.  Accés a la inscripció   Termini: 31 de gener de 2021