Recull Gener 2020


Recull – Gener 2020

Novetats Mediateca

Transformació de la Mediateca del CRP

Durant aquest curs, estem en un procés de transformació de la mediateca del CRP. Es tracta d’una canvi important en l’espai, del sistema de préstec, però també suposa un canvi a nivell conceptual. Més endavant, us informarem de les novetats. Disculpeu les molèsties.

Jornades i actualitat

Despertem vocacions tecnològiques

El Patronat Politècnica de la Universitat de Girona, juntament amb l’Escola Politècnica Superior, impulsa una sèrie d’accions per fomentar i despertar les vocacions tecnològiques a Secundària. S’han creat una sèrie de  recursos educatius molt interessants. Més informació»

Coeduca’t

El Departament d’Educació posa en marxa un Programa per ajudar els centres educatius d’infantil, primària i secundària a treballar aspectes bàsics de coeducació, de perspectiva de gènere i de sexualitat. Al febrer començarà la formació “Coeduca’t amb el currículum”. Més informació»

Jornades de Ciències Socials 

Els dies 6, 7 i 8 de febrer a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB  se celebraran les XVII Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica en C. Socials. Són un punt de trobada entre el professorat de totes les etapes educatives. Més informació»