Webinar Itinerari Projectes (20/10)

El proper dia 20 d’octubre començarà el cicle de conferències de l’Itinerari Projectes a càrrec de la Joana Nuñez (de 17.30 a 19 hores). El webinar es titula “Treball cooperatiu en el context del treball per projectes.”

Es reproduirà en streaming via Youtube i la participació serà a través del propi xat de la plataforma. Accés a la conferència. 

La ciència en primera persona

Us informem que la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), amb el suport del Departament d’Educació, organitza la 26a edició de la Setmana de la Ciència, que se celebrarà del 12 al 21 de novembre, arreu de Catalunya.
L’activitat “La ciència en… Llegeix més»

Conferència en línia: Ambients III

Teniu a la vostra disposició la darrera conferència del cicle d’Ambients, titulada Acompanyament i guiatge, a càrrec d’Anna Sarrà. Podeu reproduir-la a través d’aquest enllaç. També us compartim la presentació utilitzada durant la conferència. Havent finalitzat el cicle de conferències, us facilitem l’espai web amb la informació necessària per a poder continuar la formació en el centre.

Pedagogies de l’Índia

El proper 6 d’octubre a les 7 de la tarda, els Moviments de Renovació Pedagògica organitzen a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona la conferència-debat “Pedagogies de l’Índia” per obrir perspectives i mirades.

Us hi esperem!

Taller sobre gamificació

Us informem que el proper 27 de setembre tindrà lloc el TIC TAC taller de Gamificació: el joc com una eina d’aprenentatge a càrrec de Pere Cornellà. Aquest és el < formulari d’inscripció> que es tancarà el divendres 24 de setembre a les 11h.  Podeu consultar la planificació dels tallers programats aquest trimestre a <aquí>.