Webinar Matemàtiques manipulatives

El passat 21 d’octubre va començar el cicle de conferències de l’itinerari Matemàtiques manipulatives amb el primer webinar ” Connectem dimensions i continguts” a càrrec d’Anna Rodríguez i Marta Aragües. 

Teniu a la vostra disposició la reproducció de la conferència

Webinar Itinerari Projectes

El passat 20 d’octubre va començar el cicle de conferències de l’Itinerari Projectes amb la primera conferència de la Joana Nuñez. El webinar es titula “Treball cooperatiu en el context del treball per projectes.”

Teniu la reproducció disponible a través d’aquest enllaç. 

La ciència en primera persona

Us informem que la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), amb el suport del Departament d’Educació, organitza la 26a edició de la Setmana de la Ciència, que se celebrarà del 12 al 21 de novembre, arreu de Catalunya.
L’activitat “La ciència en… Llegeix més»

Conferència en línia: Ambients III

Teniu a la vostra disposició la darrera conferència del cicle d’Ambients, titulada Acompanyament i guiatge, a càrrec d’Anna Sarrà. Podeu reproduir-la a través d’aquest enllaç. També us compartim la presentació utilitzada durant la conferència. Havent finalitzat el cicle de conferències, us facilitem l’espai web amb la informació necessària per a poder continuar la formació en el centre.