Concurs: Amics de la UNESCO de Girona

Us informem que teniu disponible la convocatòria del XXVI concurs artístic i literari d’Amics de la UNESCO de Girona. Enguany, el tema és la salut i benestar (Objectiu 3 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (OBS) de la UNESCO, agenda 2030). Podreu escollir entre 6 modalitats diferents adreçades a l’ alumnat de primària i de secundària. El termini és el 22 de febrer.

Bases del concurs »

Mentoria Digital


Són assessoraments destinats a equips docents de centres d’educació infantil, primària i de secundària de la comarca del Gironès. La persona responsable és la Marta Cambray, mentora digital del CRP del Gironès.
Es prioritzaran centres de màxima i alta complexitat.

És per aquest motiu que hi haurà 2 períodes per sol·licitar l’assessorament: 

Llegeix més»

Noves formacions del CESIRE


Us informem de les noves formacions que han preparat des del CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) per al 2n i 3r trimestre d’aquest curs 2020-2021. Són formacions de diversos àmbits: matemàtic, científic, artístic, lingüístic, tecnològic i de coneix. del medi.

Més informació »

Suport digital Gironès /calendari advent

Us compartim l’espai web creat per la Marta Cambray, mentora digital del CRP del Gironès. Hi trobareu eines i recursos digitals diversos, sobretot relacionats amb els Entorns Virtuals d’Aprenentatge (EVA): Google classroom, moodle, sites o nodes són alguns dels materials que podeu consultar.  S’acosta el… Llegeix més»

Aprenem a conviure


S’ha posat en marxa un seguit d’accions per posar a l’abast dels súpers i les seves famílies alguns recursos per detectar i combatre l’assetjament escolar.  El canal Super3, en col·laboració amb el Departament d’Educació, ha creat una pàgina específica al web del Súper 3 amb el lema “Aprenem a Conviure”.  A més, el programa televisiu “Una mà de contes”, estrenarà cinc històries noves sobre el tema. Llegeix més»

Convocatòria per al reconeixement de projectes d’innovació pedagògica

El Departament d’Educació ha obert la convocatòria pública de reconeixement de projectes d’innovació pedagògica consolidats en els centres educatius. El reconeixement de projectes d’innovació pedagògica està impulsat i gestionat per la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital. Poden participar en la convocatòria els centres educatius destinataris d’aquesta… Llegeix més»