Recull Octubre 21

 

Recull – Octubre 2021 
Formació 
Cicle de conferències Itinerari Projectes

Us informem que a partir del dimecres 20 d’octubre s’inicia el cicle de conferències sobre Projectes. Podreu seguir el primer webinar en següent enllaç. La segona conferència serà el proper dia 3 de novembre (El rol docent) i la tercera serà el dia 10 de novembre (Com avaluar i qualificar-los?) Us hi esperem!

Cicle de conferències Itinerari Matemàtiques

A partir del dijous 21 d’octubre, s’inicia el cicle de conferències sobre Matemàtiques. La primera conferència s’anomena “connectem dimensions i continguts”.  Podreu seguir el primer webinar en següent enllaç. La segona conferència serà el dia 4 de novembre (Material i recursos) i la tercera serà l’11 de novembre (Activitats enriquides a l’aula). 

Cicle de conferències Itinerari Ambients

Havent finalitzat el cicle de conferències d’Ambients, us compartim un espai web amb tota la informació sobre la formació, com són la reproducció dels webinars, presentacions utilitzades pel ponent o la base d’orientació per a la reflexió i el debat a nivell de centre.

TIC TAC Tallers

Us informem que properament tindran lloc tres TIC TAC Tallers. El dia 25 d’octubre: Edició de vídeo. El dia 8 de novembre: Aplicació WEDO 2.0 a l’aula. El dia 15 de novembre: Placa Micro:bit. Són tallers presencials a les instal·lacions del CRP del Gironès de 17.30 a 19.30h. Les inscripcions s’obriran una setmana abans de la data de cada taller. 

Jornades
La ciència en primera persona

Us informem que la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), amb el suport del Departament d’Educació, organitza la 26a edició de la Setmana de la Ciència, que se celebrarà del 12 al 21 de novembre, arreu de Catalunya. L’activitat adreçada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO va a càrrec de científics/ques que es dediquen a la investigació i que expliquen la seva tasca, tant des del vessant científic com del vessant humà. 

Tecnologia digital: mirades crítiques per afrontar les pràctiques educatives

La Càtedra de Renovació Pedagògica organitza les Jornades de Tardor 2021 “Tecnologia digital: Mirades crítiques per afrontar les pràctiques educatives” que se celebraran els propers 12 i 13 de novembre a Can Trona. (També hi haurà l’opció d’streaming).

Diferents ponències compartiran la seva experiència a les aules i/o al món professional, per tal de reflexionar des d’una mirada crítica com la tecnologia ocupa un paper d’allò més rellevant en el canvi educatiu actual. <Inscripcions>

Convocatòries i premis
Premis Antònia Adroher de narrativa i poesia

La Coordinadora d’ONG Solidàries, Òmnium Gironès i el Gremi de Llibreters de Catalunya a Girona convoquen els premis Antònia Adroher amb l’objectiu de sensibilitzar en temes socials i la promoció de l’ús literari del català als centres educatius de les comarques gironines. Enguany estan dedicats al Dret a la Salut i Benestar (ODS 3).