Equipa’t de bones pràctiques a secundària

Els passats 10 i 11 de juliol l’equip del CdA del Ripollès en col·laboració amb l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach (ICE), de la Universitat de Girona ha participat en la formació  Equipa’t de bones pràctiques a secundària.

En el marc d’aquesta formació, els docents de diferents centres de secundària han conegut de primera mà el paper i el funcionament dels Camps d’Aprenentatge.

En una primera sessió teòrica es van donar a conèixer les singularitats dels diferents Camps i Entorns d’Aprenentatge de les comarques gironines. Alguns dels docents, l’endemà, vàren realitzar la visita i descoberta del monestir de Ripoll i l’activitat de l’scriporium acompanyats pels docents del CdA del Ripollès.

Poder escoltar diferents opinions, veure i conèixer els diferents punts de vista els docents i intercanviar noves idees va fer que les jornades fossin del tot profitoses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>