Informació preinscipcions curs 2020/2021

Davant les circumstàncies excepcionals que estem vivint derivades de l’evolució actual de la COVID 19, us comuniquem que queden aplaçades les sol·licituds d’inscripcions a les activitats dels CdA/EdA per al curs 2020-2021 que s’havien de realitzar al setembre.

Tan aviat com es puguin concretar les dates d’inscripció i les condicions per a la realització d’estades i sortides s’obrirà la inscripció a la XTEC amb tota la informació.

Els camps d’aprenentatge (CdA) són serveis educatius de suport curricular i de caràcter interterritorial que treballen conjuntament amb els centres educatius. El valor afegit dels camps d’aprenentatge és promoure l’aprenentatge competencial dels alumnes a partir d’activitats didàctiques en entorns naturals, socials i culturals singulars de Catalunya.

1 comentari

  1. Cristiana busquets fiedler

    Bon dia,
    sóc la Cristiana Busquets, professora de ciències a l’escola Rocaprevera de Torelló, i estic interessada en realitzar la sortida-activitat “ecologia d’un riu pirinenc” amb els meus alumnes de 3r d’ESO. A poder ser al setembre o a l’Octubre. Seria possible que es possessiu en contacte amb nosaltres en quan es puguin fer les preinscripcions a les activitats? Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>