El CdA del Ripollès

CdA del Ripollès

El Camp d’ Aprenentatge del Ripollès és un servei educatiu situat en una geografia i entorn dels més singulars i diversos de Catalunya, on la natura i cultura, biologia i romànic, omnipresents a la comarca del Ripollès pirinenca i prepirinenca, estableixen un diàleg, que  reforça el treball de competències i continguts, que fomenten una educació integral.

La vocació del CdA és a partir dels variats recursos, que l’envolten, col·laborar amb els centres que el visiten en la formació d’alumnes cultes, sensibles i dotats d’esperit crític.

La seu del CdA està ubicada a Planoles, compartint instal·lacions amb l’Alber Pere Figuera. Just a 2 minuts a peu de l’estació de RENFE.

 

Com arribar-hiMapa

Per carretera: Al Camp d’Aprenentatge del Ripollès si accedeix a través de la Collada de Toses (N-260), a la sortida de Planoles. Les instal·lacions es troben un cop creuat el poble, a pocs metres de l’estació de RENFE.

Amb tren: A través de la línia R3 de rodalies de RENFE. De la parada de tren a les instal·lacions del Camp i l’alberg hi ha 2 minuts a peu.

 

 Mapa

Ens trobaràs a la Crta. de Nevà Prat Cap Riu s/n. A Planoles.

Per saber exactament on som ports consulta la nostra ubicació exacte al següent mapa.

 Equip del CdA del ripollès del curs 2017/18