Activitats del CdA per alleugerir el Confinament

Un dels nostres últims posts parlàvem de les nostres aules fent referència a la manera que tenim de treballar amb els nostres alumnes i centres que ens visiten. Aquesta manera és precisament viure en directe allò que és objecte del nostre aprenentatge, d’aquesta manera doncs, ens passem la major part del nostre horari lectiu precisament al carrer o fora del que es coneix popularment com a classe o aula. En aquests dies aquest tipus d’activitat s’ha vist truncada com a tanta altra gent.

En aquests dies de confinament que ens trobem no deixem de treballar i fer anar el cap respectant sempre les indicacions del govern, és a dir doncs que els docents del camp estem teletreballant tot produint materials que de ben segur aprofitarem un cop passat aquest període. Estem dissenyant activitats perquè tothom qui vulgui pugui des de casa seguir els continguts que oferim normalment durant el curs, però aquest cop d’una manera virtual.

Així doncs, en aquest post us proposem a tots aquells docents que teniu contacte amb els vostres alumnes de forma virtual i esteu donats d’alta com a professor al recurs https://socrative.com/ que us copieu l’activitat de descoberta de Ripoll Medieval que us oferim. Pel que no hi esteu donats d’alta us animem a que ho feu , ja que podreu treballar de diferents formes gamificades conceptes de les disciplines que impartiu. Creiem que és especialment d’interès sobretot per tots aquells que us trobeu explicant temes referents a la època medieval en genèric o sobre Ripoll, així mateix us pot servir per introduir altres temes que podeu treballar a posteriori.

Podeu importar-vos el codi de l’activitat a la vostra aula virtual per fer utilitzar-lo quan creieu convenient. Aquest és el següent: – 45365849

(Per importar-vos el codi només heu d’anar a https://b.socrative.com/login/teacher/ i entrar amb el vostre nom i contrasenya. Un cop a dins heu de clicar a Pruebas – Importar i allà enganxar el número de codi SOC. Llavors, ja podreu utilitzar aquesta activitat com si fos vostra.)

Per importa-ne més podeu accedir al document que anirem actualitzant de mica en mica amb totes les activitats de socrative i els codis corresponents.

Esperem que sigui del vostre grat. S’accepten comentaris!

Ànim i entre tots ens en sortirem! Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>