Nova pestanya RECURSOS

En aquest període de confinament, des del CdA del Ripollès, continuem treballant produint materials perquè els docents i centres tinguin més recursos a l’hora de proposar tasques als alumnes. Per això, hem creat una pestanya nova al nostre Nodes (web) on tothom hi podrà accedir de forma lliure per poder triar i remenar el que més s’adeqüi a les seves necessitats pedagògiques.

Aquesta pestanya la trobareu aproximadament a la apart superior dreta de la vostra pantalla, just a sota de les imatges de la capçalera. Quan hi entreu podreu observar que oferirem diferents tipus de recursos de producció pròpia relacionats amb els continguts que treballem al camp. Trobareu els enllaços en forma d’imatge a les eines que hem fet servir, com per exemple: MHMSocrativeDocuments al DriveFotos 360º , Recursos agrupats per itineraris. Les podeu descarregar i modificar segons us convingui, però us agrairem moltíssim que ens ho comuniqueu si les feu servir. Segur que entre totes i tots en podem fer més i millor.

Aquest apartat del nostre Nodes estarà en constant actualització. Esperem que us sigui útil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>