La caricatura del cant dels ocells

El passat dilluns 25 de setembre, es va realitzar al Camp d’Aprenentatge del Ripollès el taller de “La caricatura del cant dels ocells” a càrrec del biòleg, comunicador i naturalista Pere Alzina i Bilbeny.

Una quinzena de persones, entre docents i no docents, vàrem poder gaudir i aprendre les característiques del cant dels ocells més comuns tant a terra baixa com a l’alta muntanya. A través del taller ens vàrem apropar al meravellós món del cants dels ocells. En Pere, mitjançant una metodologia pròpia, participativa i motivadora ens va fer aprendre a descriure, diferenciar i identificar els cants dels ocells i, fins i tot,  a dibuixar una “caricatura del seu cant” que de ben segur ens permetrà visualitzar-los i recordar-los per sempre més. Tot això sempre acompanyat de llegendes, refranys i singularitats dels diferents ocells estudiats.

Per últim també vàrem poder descobrir i consultar i descobrir llibres, guies, aplicacions mòbils, jocs, CD’s, etc. relacionats amb els ocells i el seu món de les aus.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>