Inscripció visita virtual a Ripoll

El proper dilluns dia 8 de febrer, de 10h a 11h del matí, ens fa molta il·lusió dur a terme la visita virtual de Ripoll. Aquesta visita serà semblant a l’activitat que duem a terme presencialment amb els centres que fan estada amb nosaltres, on es posa especial èmfasi a les restes medievals repartides per la població.  D’aquesta manera ens podrem fer una idea de com devia ser la capital del Ripollès en una de les èpoques de màxima esplendor a l’hora que veiem com és el poble en l’actualitat.

Aquesta activitat pot anar dirigida a públic de totes les edats des de cicle inicial de primària fins a l’etapa de secundària.  També pot ser interessant per a mestres que els interessi venir al nostre camp a fer estada o a gent que no estigui relacionada amb el món de l’educació, però que senzillament tingui interès per la cultura i la història.

Tothom qui estigui interessat cal fer la inscripció mitjançant aquest breu formulari.

Animem a tothom a participar d’aquesta activitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>