Companys de Grècia

Aquesta setmana ens ha visitat la Xon, professora del camp d’aprenentatge d’Empúries, que acompanyava tres professors del centre d’educació ambiental d’Eleftherio Kordelio de Tessalònica que participen en un programa d’Erasmus amb el camp d’aprenentatge d’Empúries. Al matí han pogut veure com guiem l’activitat amb alumnes al poble de Dòrria. Després han estat a les aules del CdA on els hem pogut explicar quines activitats duem a terme a les aules i  el material que usem. Un cop han acabat de dinar han visitat el monestir de Ripoll guiats per en Miquel Sitjar del CdA del Ripollès i el Piribus acompanyats per en Pau Ortiz del Centre d’educació Ambiental Alt Ter.

Des d’aquí els donem les gràcies per la seva visita i esperem que hagin après i gaudit de les activitats i del nostre entorn. Esperem retrobar-nos aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>