Ja hem arribat a les 10.000 visites al Nodes

Estem d’enhorabona! Ja hem passat la xifra de 10.000 visites a aquesta web Nodes!

Des del CdA del Ripollès vam apostar decididament per les noves tecnologies de la informació i la comunicació ja fa temps, però arrel dels diferents confinaments que hem patit i estem patint des d’un any enrere hem hagut d’explorar encara més aquests camins.  És per això que, a partir d’aquest curs, també oferirem un contacte amb els alumnes i docents d’arreu de forma telemàtica per substituir o complementar les sortides i estades que acostumem a realitzar.  Això ho durem a terme creant, d’una forma paral·lela a les activitats que ja tenim dissenyades i programades, una versió on-line.  D’aquesta manera, esperem poder arribar a molta més gent.  I els que ja ens coneixeu, ho podreu continuar treballant amb nosaltres d’una manera més àmplia.

Per altra banda, des de les xarxes continuarem oferint continguts interessants relacionats amb els nostres centres d’interès perquè en pugueu treure el màxim profit als centres docents.

Per no perdeu-us cap dels nostres posts, us podeu subscriure a aquest Nodes posant el vostre nom i correu al menú de la vostra esquerra, o seguir-nos al nostre Instagram.

Gràcies a tothom per visitar-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>