Des d’on provenen les escoles que ens visitaran aquest curs 21-22?

Encetem un nou curs!

Tot i passar-ne un parell amb moltes incerteses, inestabilitat i potser una manera de fer un pel diferent al que estàvem acostumats, hi ha un munt d’escoles que confien en nosaltres i en la manera de fer dels camps d’aprenentatge.  Aquest curs que es presenta hem fet un sold out (tot ple), a data d’avui, tenim confirmades 24 sortides (activitats d’un dia) i 37 estades (activitats de 2 o més dies on les escoles pernocten a l’alberg Pere Figuera de Planoles).  En total atendrem més de 2800 alumnes d’arreu de Catalunya i les Balears.  Per això, ens fa molta il·lusió publicar el mapa de les localitzacions de les escoles i instituts que ens visitaran aquest curs.

Els camps i entorns d’aprenentatge (CdA i EdA) som serveis educatius de suport curricular i de caràcter interterritorial que treballem conjuntament amb els centres educatius. El valor afegit dels camps d’aprenentatge és promoure l’aprenentatge competencial dels alumnes a partir d’activitats didàctiques en entorns naturals, socials i culturals singulars de Catalunya. En el nostre CdA ens centrem bàsicament en la natura, cultura i romànic pirinenc i prepirinenc, omnipresents a la comarca del Ripollès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>