El Pla Educatiu d’Entorn de Sant Vicenç dels Horts publica un mapa de recursos socioeducatius

 

El Servei Educatiu Baix Llobregat-6 conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, ha publicat un Mapa de Recursos Educatius de la ciutat en el marc del seu Pla Educatiu d’Entorn 0-20.

Aquest catàleg, publicat en format digital, aplega els equipaments, les institucions  i les entitats socioeducatives que ofereixen productes i serveis adreçats als infants, joves, famílies i professionals. La proposta va lligada a la posada en valor de l’educació més enllà de l’escola i la voluntat de crear un contínuum educatiu entre l’educació dins i fora de l’horari lectiu.

Els objectius són, per una banda, que la ciutadania pugui accedir al mapa de recursos de Sant Vicenç dels Horts i que hi trobi les possibilitats socioeducatives que ofereix el municipi. I, per l’altra, que les diverses entitats i institucions puguin establir xarxes de contactes que en millorin el coneixement mutu, disposin de l’opció de compartir experiències i amplifiquen la difusió de les seves activitats.

La promoció de les propostes d’activitats, prestacions i serveis de cada entitat pot tenir a les xarxes socials un amplificador mitjançant l’etiqueta #EntornEducatiuSVH.

Així mateix, el Mapa disposa de l’opció d’una constant actualització de les dades existents o de la possibilitat d’introducció de nova informació. Per a la revisió de dades, la seva actualització o l’obertura d’una altra d’una nova entitat, podeu posar-vos en contacte via correu-e.

En paral·lel, les entitats i institucions que formen part d’aquest Mapa rebran un vinil per col·locar-lo en un lloc visible de les seves instal·lacions i deixar palesa la seva contribució a la xarxa local i a ser copartícip del compromís ciutadà per l’educació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>