Nou butlletí del Banc de Recursos de la Lectura

Aquí teniu l’enllaç al nou butlletí del Banc De Recursos de la Lectura on trobareu les darreres novetats relacionades amb la lectura.
Butlletí elaborat pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya publicat a partir de l’espai web:
http://serveiseducatius.xtec.cat/bdrlectura/

Destacant en l’apartat de:
Biblioteca escolar: Nou aplicatiu per a la diagnosi i actualització del pla de biblioteca o l’article sobre Itinerari lector de centre.
Competència lectora: Recull de l’activitat “Leer y escribir textos expositivos” per a realitzar un llibre sobre animals per a la biblioteca.
De les seleccions bibliogràfiques: El nou llibre de Joan Portell LLegim? Com fer lectors entusiastes i l’article de Gianni Rodari “Com fer que els nens odiïn la lectura. La lectura és un privilegi i no pas un deure”.
Efemèrides literàries 2018.
Lectura digital: Nushu, protagonista del l’app que ofereix el diari Ara per als lectors de 7 a 11 anys.
Segur que hi trobareu molts més recursos interessants.
Podeu fer la subscripció al butlletí trimestral per a rebre’l al correu personal xtec, clicant a la part inferior que dona aquesta opció.

Bona lectura !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>