TrastLab: taller de dibuix

Us volem animar a participar al taller de dibuix enmarcat dins del programa Trastlab de Caçadors de Trastets, que es realitzarà el proper 23 i 30 de març, amb l’artista rubinenc Quim Conca.

És un taller per a infants de 5 a 10 anys, que vol afavorir la seva creativitat innata, al mateix temps que maduren la seva conscienciació de l’entorn.

Els microespais a l’Institut Escola Les Vinyes. Aprenem amb famílies

 

L’institut escola Les Vinyes ens presenta l’activitat de microespais a l’Educació infantil. Aquestes propostes tenen una durada d’uns vint minuts diaris al voltant de la lectura, les matemàtiques, la psicomotricitat fina, l’art, els jocs i les construccions. La mestra proposa unes activitats que canvien setmanalment en la qual hi participen també les famílies. Cada nen/a tria l’activitat on vol participar, tot respectant el nombre màxim establer per cadascuna d’elles. Tot i ser un moment compartit amb les famílies, no vol dir que sigui d’entrada lenta, perquè aquesta estona ja contempla objectius d’aprenentatge. L’activitat facilita un traspàs de casa a l’escola més progressiu, on les famílies comproven in situ les relacions que estableix el seu fill/filla amb el grup, la interacció amb l’adult i alhora afavoreix l’avaluació de l’infant.

Projecte comú escola EDRA – Instituts de Rubí

Aquest curs, l’escola d’art EDRA ha proposat un projecte artístic i col·lectiu amb alumnat del centre i amb els instituts de secundària de Rubí amb la voluntat de promoure el treball cooperatiu des del compromís personal. La proposta versa sobre la situació del Sàhara Occidental, enfocada principalment en posar en valor el context que s’hi viu i fer visible l’estancament del conflicte.
El Celler esdevindrà un ampli espai de reflexió on s’organitzaran diferents activitats en el marc de la cultura per la pau, coincidint amb la trobada de “Ciutats defensores”.
Els centres educatius, podeu fer una visita guiada enguany  sobre la situació dels refugiats del Sàhara Occidental al Celler del 31 de març al 5 d’abril, tots els dimarts de 10 a 11,30h i de 12h a 13,30h fent inscripció prèvia a info@artedra.net.
Si us cal més informació no dubteu en contactar amb l’escola EDRA

 

Stop Motion: Creativitat pels més petits

Taller d’Stop Motion el proper 9 de març, per fomentar la creativitat de nenes  i nens entre 5 i 10 anys a l’espai de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

És una proposta gratuïta, a càrrec de Drac màgic, que vol afavorir la creativitat innata de cada individu, al mateix temps que madura la seva conscienciació de l’entorn.

Animeu-vos a participar de la inspiració en moviment.

 

 

Jornada L’aprenentatge en xarxa: de la interacció als impactes

El proper  dissabte 9 de març està previst realitzar la jornada L’aprenentatge en xarxa: de la interacció als impactes,  que tindrà lloc a l’espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat.

Aquesta jornada està adreçada a docents i persones relacionades amb el món educatiu amb l’objectiu de posar en valor l’aprenentatge en xarxa: d’una banda, a partir de la participació i el compromís dels diferents agents educatius i, de l’altra, posant èmfasi  tant en el procés com en l’impacte que té en els centres.

En el següent enllaç podreu fer la inscripció a la Jornada

INSCRIPCIÓ

PROGRAMA DE LA JORNADA