PERILL! Salvats per la tecnologia

Des del CESIRE han programat, conjuntament amb el mNACTEC una visita guiada. especialment destinada a docents de secundària (Ciències i Tecnologia, ESO i Batxillerat)

Aquesta exposició és un recurs educatiu molt interessant per a ser visitada amb objectius curriculars de l’àrea cientificotecnològica.
La data és el proper dia 24 a les 16.30 h.
La inscripció és oberta. Us animeu?

Eines per educar ments atrevides i despertes. La creativitat a l’educació

Recordeu que encara hi sou a temps per apuntar-vos al curs d’:”Eines per educar ments atrevides i despertes. La creativitat a l’educació“.

Al Centre de Recursos Pedagògics de Rubí, 17 i 24 d’octubre, de 17:00 a 20:00 hores.

Us esperem!

 

Inscripcions obertes RecercaKids

Us fem arribar informació sobre Recerkids, el programa de recerca científica per a escoles que aquest any ja enfila la seva III edició. Té com a objectiu de divulgar la ciència a les escoles i donar a conèixer la tasca dels centres de Recerca de Catalunya.
Les inscripcions són del 28 de setembre al 16 de novembre, i ja estan obertes.
Per saber més, cliqueu damunt la imatge.

Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

“L’objectiu de la Lliga és fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants, sota el format d’un enfrontament dialèctic entre diversos equips, en el qual s’ha de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema d’actualitat, i on es valoren capacitats com el treball en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en la intervenció i la correcció tant semàntica com formal.” En aquesta ocasió, el tema dels debats serà: «Calen les fronteres entre països?».

“La participació en la competició està oberta a l’alumnat de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius (d’edats entre 15 i 18 anys)”

  • Preinscripció de l’1 d’octubre al 9 de novembre de 2018
  • Formalització d’inscripcions: del 19 de novembre al 14 de desembre de 2018.
  • La fase final tindrà lloc a la la Universitat Abat Oliba CEU (Barcelona), del 3 al 5 d’abril de 2019.