Visita Va! a l’Escola Rivo Rubeo

El dimarts 10 abril 2018, en el marc de la xarxa XIEP,  s’ha realitzat la visita d’aprenentatge a l’escola Rivo Rubeo.  Hi han participat els següents centres: Esc. Turó de can Mata, Esc. Pere Viver, Esc Els Aigüerols, Esc. Taula Rodona, Esc Els arenys, Esc. El Viver, Esc La Sardana.

Observació treball a l’aula amb l’especialista d’anglès:

La proposta presentada des de l’escola  Rivo Rubeo és observar directament el Procés de coavaluació i d’autoavaluació que fan els alumnes de 6è en una pràctica en petits grups per treballar l’anglès oral i que aquest aprenentatge sigui competencial i on l’avaluació serveixi per aprendre.

L’activitat s’enmarca dins d’un projecte que estan fent els alumnes des del trimestre passat, al qual  hi dediquen 2h setmanals/alumne, organitzat en una sessió en gran grup i una altra en mig grup. Partint d’una història real de la periodista americana Nellie Bly del 1890 que es va proposar fer la volta al món de Jules Verne en menys de 80 dies i ho va aconseguir, els alumnes fan aquest viatge virtual en diferent sessions i reproduint escenes del viatge, fet que permet treballar  competencialment  i en anglès (dissenyar viatge, què hi posarem a la motxilla per tres mesos, per on viatjarem, situacions que ens trobarem, com les resoldrem, què veurem…)

Igualment, per part de la cap d’estudis, s’explica el treball de claustre que estan fent en els dos darrers cursos per aprofundir en la programació i avaluació des del currículum i amb les competències bàsiques i per avançar cap a una avaluació competencial.

Després de fer una visita al centre, s’ha creat un espai de conversa entre l’equip del centre i els visitants per tal de fer una valoració de la visita i resoldre dubtes. Per a tothom, la valoració global de tot el que s’ha pogut escoltar i observar ha estat molt positiva molt positiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>