Conferència Dani Ruiz Aguilera: Materials manipulatius, un camí cap a l’abstracció

 

 

El proper 9 de desembre a les 18:00 de la tarda tindrà lloc una conferència amb el Dani Ruiz, expert en material manipulable. Aquesta Conferència, què és la continuació de Laboratori de Matemàtiques I i II, té com a eixos fonamental la reducció i prevenció del fracàs escolar i de l’abandonament dels estudis mitjançant el suport a centres educatius d’entorns socioeconòmics vulnerables.

A partir del treball dels objectius i continguts d’aquesta Jornada de Laboratori de Matemàtiques es pretén incidir directament en alumnat en situació especialment vulnerable, així com l’enfortiment formatiu de professorat per capacitar-los en la resposta educativa a la diversitat de necessitats educatives.

Aquesta Conferència s’adreça prioritàriament a professorat, de 5è i 6è d’Educació Primària i d’Educació Secundària Obligatòria de centres públics i centres sostinguts amb fons públics.

Són propostes d’activitats de matemàtiques adreçades a primària i secundària a partir de material manipulable. Presentació dels recursos telemàtics que s’ofereixen des del CESIRE i models d’organització d’un laboratori de matemàtiques a l’escola.

Us deixem l’enllaç per la inscripció. 

Us hi esperem.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>