Exposició i homenatge a Joan Serra

La Biblioteca d’Humanitats de la UAB acull l’exposició fotogràfica entorn de la tasca pedagògica d’en Joan Serra. Tasca en aquest cas realitzada a l’escola Teresa Altet de Rubí. En Joan Serra va ser un mestre, un ballarí i un coreògraf, entre altres coses. Va ser mestre de dansa a l’Escola Bellaterra i professor de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB.

Com tants d’altres grans mestres d’escola catalans, va estar ensenyant fins al darrer moment. I el que ensenyava era quelcom poc habitual, rar de trobar: el llenguatge del cos, de la dansa,…. I anava molt més enllà: era un mestre de la vida.

Tot el que ensenyava formava part d’una mateixa essència universal, quelcom arrelat a la naturalesa més autèntica del ser humà i que ell fou capaç de transmetre de manera excepcional a infants i adults.

En aquest acte s’ha presentat el llibre “La dansa a l’escola, el mestratge de Joan Serra” (Associació de Mestres Rosa Sensat, dins de la col·lecció Referents), de Joan Figueres Bautista, que és un reconeixement i un homenatge més a la tasca duta a terme per aquest mestre, pedagog, ballarí i coreògraf català (1947 – 2013). Fotos de l’acte i exposició virtual a, https://ddd.uab.cat/record/150794 .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>