Escola Segura: l’espai dels Departament d’@Educaciocat i @Salutcat per garantir entorns segurs d’ensenyament i aprenentatge presencial

En aquest espai les famílies hi trobareu tota la informació sobre les actuacions que es portin a terme en l’àmbit educatiu i la situació de la comunitat en el context actual de pandèmia, així com les mesures i decisions que es prenguin i afectin el desenvolupament de les activitats escolars.

El Departament d’Educació, el Departament de Salut, els ajuntaments i els equips de coordinació territorial treballen conjuntament en la detecció precoç de casos de covid-19 i sospitosos, i en la gestió posterior, en favor de l’activitat escolar presencial, per garantir el dret a l’educació i a la socialització de l’alumnat.

L’educació presencial equitativa i no segregadora és un dret fonamental dels nostres infants i joves i treballem per garantir-lo en un entorn social i comunitari amb la màxima seguretat i qualitat.

Per tot això, s’han establert procediments per crear entorns segurs i preservar al màxim l’assoliment dels objectius educatius dels centres.
A final de la setmana vinent, que ja hauran obert els centres, es disposarà de prou dades per poder-vos mostrar una primera visualització actualitzada sobre quina és la situació del vostre centre en relació amb la covid-19.
L’objectiu és que accediu a una informació clara i comprensible de l’estat del vostre centre en tot moment. Es podrà fer des de l’espai: Dades sobre la COVID als centres educatius.

També és recomanable fer seguiment de les etiquetes de Twitter #EscolesSegures i #EscolesObertes i subscriure’s al canal de Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>