La sardana se’n va de viatge

Per setè any consecutiu els nens i les nenes de 4t de primària de tots els centres escolars de Rubí s’han trobat a l’amfiteatre del Castell per interpretar una cantata  de manera conjunta. En aquesta ocasió han presentat l’obra “La Sardana se’n va de viatge”.

Aquesta activitat és fruit de la col·laboració de tots els mestres i les mestres de música dels centres educatius i compta amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Pere Burés, l’Ajuntament i els Serveis Educatius. En aquesta ocasió han comptat també amb el suport de l’alumnat de l’institut la Serreta. L’activitat forma part del Pla Educatiu d’Entorn de Rubí.

El nombrós públic ha pogut gaudir d’un repertori variat de cançons de diferents estils on es podia apreciar l’important tasca de preparació realitzada des dels centres escolars per tal d’assegurar que l’acte fos tot un èxit. Entre el públic assistent hem pogut comptar  amb la presència de l’alcaldessa,  Sra. Anna Maria Martínez, la regidora Sra. Marta Garcia, el director de Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental, Sr. Jesús Viñas i la directora-adjunta, Sra. Ester Rivera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>