Jornada inaugural del Curs 2020-2021 (3 de setembre)

Enguany la trobada no ha pogut ser en format presencial però esperem que hagi estat igualment el punt de partida col·lectiu per a aquest nou curs.
La conferència inaugural del curs ha estat impartida del Sr. Francesco Tonucci, pedagog expert i investigador del Centre Nacional de Recerca d’Itàlia. Aquesta conferència s’emmarca en un nou cicle que sota el títol “L’educació en temps d’incertesa” pretén generar, amb la col·laboració de persones expertes i de reconegut prestigi en el món educatiu, un debat pedagògic profund que permeti orientar l’acció educativa en el context actual i, alhora, avançar en qualitat i equitat al conjunt del sistema educatiu català.

A la segona part, d’àmbit territorial, han intervingut el director dels Serveis Territorials, Sr. Jesús Viñas, la regidora adscrita d’Educació, Cooperació i Desenvolupament i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castellbisbal, Sra. Anna Obradors i el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Rubí, Sr. Víctor Garcia, a més de la coordinadora del SE, Sra. Mercè Cambra, que han remarcat les singularitats del curs actual i han agraït l’esforç de totes les persones membres de la comunitat educativa i han desitjat un bon curs a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>