Saló de l’Ensenyament 2016

La trobada agrupa iniciatives adreçades a estudiants i professionals del món de l’ensenyament amb l’objectiu d’oferir una informació àmplia i actualitzada de l’oferta d’estudis a Catalunya. Hi participen expositors d’estudis universitaris, d’altres estudis superiors, d’estudis complementaris, de formació professional i d’idiomes, de centres de batxillerat i de serveis per a l’educació.

Dins del Saló, l’estand del Departament d’Ensenyament disposa dels punts d’atenció següents:

  • El taulell central, on s’informa del batxillerat, la formació professional, els ensenyaments esportius, els artístics professionals (arts plàstiques i disseny, música, dansa, circ i teatre), els programes de formació i inserció, l’educació d’adults, la formació a distància a l’IOC i els ensenyaments d’idiomes. També s’hi informa de les vies d’accés a  aquests estudis, ja sigui de manera directa o mitjançant la superació de proves, així com del passaport de les llengües i del programa Erasmus+. En aquest taulell, a més, hi ha una zona destinada a l’atenció específica dels docents.
  • Els despatxos d’atenció individual: dotze despatxos on un equip de professionals amb experiència en l’orientació per triar estudis atén individualment els estudiants i les seves famílies.
  • L’àrea d’autoconsulta, un espai equipat amb ordinadors de lliure accés on cadascú pot informar-se de l’oferta formativa que més l’interessa; també s’hi ofereix assessorament personalitzat sobre el web Estudiar a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>