Jornada internacional Steam Barcelona

A la Jornada Internacional de STEAM (Science, Technology, Engeniery, Arts and Mathematics) es presenten propostes amb l’objectiu d’estimular els estudiants mitjançant el joc i la col·laboració i fer que apliquin aquests mètodes en situacions imprevisibles del món real. Dates: Dijous 14, divendres 15 i dissabte 16 d’abril. Més informació a Llegeix més.

Com resoldre problemes i reptes de manera creativa a l’aula
Torna la Jornada Internacional de STEAM (Science, Technology, Engeniery, Arts and Mathematics) on els protagonistes d’una sèrie d’iniciatives englobades en l’àmbit de l’educació, ens presenten propostes amb l’objectiu d’estimular els estudiants mitjançant el joc i la col·laboració i fer que apliquin aquests mètodes en situacions imprevisibles del món real.

El caràcter innovador de la iniciativa fa que els participants, a més d’adquirir competències i coneixements, puguin crear una comunitat permanent en la qual s’aprengui de les experiències de cada professor a l’aula.

Dijous 14, divendres 15 i dissabte 16 d’abril.

Consulta la programació.

Jornada completa: 75€ / Conferències: 45€ / Tallers: 15€

50 % de dte. per als clients de CaixaBank i per als professors.
Codi professors: STEAMPROF 16. S’hauran d’acreditar el primer dia.

Comprar entrades
Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>