2a sessió XTCD 20-21 Competència digital docent

La segona sessió dels Seminaris de la Xarxa Territorial de Cultura Digital XTCD, ha fet referència a l’assoliment de les competències digitals del docent seguint el marc de l’eix 2 del Pla d’educació digital de Catalunya (PEDC), on s’inscriu l’assoliment de la competència digital del professorat, en concret en l’objectiu específic 1: Definir la formació permanent del professorat dirigida a l’assoliment de la competència digital docent.

Aquest objectiu recull la línia d’actuació 1.2: Promoure el treball en xarxa dels docents i dels centres per compartir les evidències d’implementació en centre de la formació del professorat.

Us deixem el webinar que va obrir la sessió, on es parla de diversos recursos TIC. Cap al final del vídeo (1h:38′:30″) podreu veure la sessió compartim amb la col·laboració de l’Escola La Parellada de Santa Oliva amb el director Hugo Cardillo.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>