FULL NOVETATS JUNY 2021

Teniu a la vostra disposició el FULL DE NOVETATS corresponent al mes de juny 2021. De tots els recursos que hem anat publicant durant els dos últims mesos us destaquem:

. Publicacions de les jornades finals de tancament de seminaris, projectes innovació,…: Xarxa Cb (observació entre iguals i carpeta d’aprenentatge), Laboratori de matemàtiques, Apadrinem el nostre Patrimoni, SteamEbre i Orientació Educativa. 

. Nous documents del Pla d’Educació Digital: L’ús de tecnologies digitals a l’Educació Infantil i Funcions i organització de la Comissió EDC

. Nous recursos de l’Edu 365: Escape Cub i Descobrim

. Experiències aportades a la Jornada d’Escoles Verdes: recull de les propostes dels centres de la nostra comarca implicats en el programa.

. Monogràfic de coeducació del 3r trimestre: trobareu el recull de recursos coeducatius més destacats que anem publicant setmanalment.

. EAP: destaquem tres publicacions a tenir en compte, les noves Guies per a la intervenció en casos d’abusos sexuals, Pla implementació de la prevenció del suïcidi i la UsApps (aplicació web de la unitat de suport a la violència)

Teniu tots els fulls de novetats a la vostra disposició…aquí 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>