XIV Premi Recerca per a la Pau 2019 per a treballs de recerca de batxillerat

La Universitat de Barcelona, amb col.laboració entre altres organismes amb el Consell Comarcal del Garraf, convoca la catorzena edició del Premi de Recerca per a la Pau, per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat matriculats durant el curs 2018-2019 als educatius de Catalunya.

Els objectius del guardó són promoure l’educació per a la pau en totes les modalitats de batxillerat i enfortir la cultura de la pau des de la recerca.

Poden optar al premi treballs de recerca de batxillerat (individuals o col.lectius, de format i extensió lliures) que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau, és a dir, els coneixements, els valors i les habilitats que possibiliten la la pau, entesa com a sistema social que permet el desenvolupament humà ple de totes les persones i l’eradicació de qualsevol mena de violència (guerra, injustícia, vulneració dels trets humans. alienacions, etc). Algunes de les temàtiques vinculades a aquest àmbit són la solidaritat internacional, el desenvolupament humà, la sostenibilitat, els moviments socials, els drets humans, els conflictes, la interculturalitat, etc.

Consulteu les bases a:

http://www.solidaritat.ub.edu/premi_pau/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>