Editors de còmics ens visiten

El passat dijous, 14 de febrer, va tenir a lloc a la llibreria La Mulassa de Vilanova i la Geltrú, una trobada amb editors de còmic dins de les activitats del Grup de treball de Literatura Infantil i Juvenil del Garraf.

En ella va participar el Stéphan Corbinais de Bang.ediciones i el Jaume Bonfill de Reservoir Books, també estava previst la presència de la Bárbara Serrano de La Casita roja però per entrebancs de darrera hora no va poder assistir-hi.

El llarg de la conversa es van plantejar diversos aspectes  sobre el món dels còmics, com ara: quins eren els criteris de publicació de les seves respectives editorials, el moment actual de les edicions al nostre pais com arreu, … i també ens van presentar algunes de les seves col.leccions, especialment aquelles dirigides al públic infantil i juvenil.

La sessió va ser prou interessant ja que ens va permetre conèixer de primera mà tot allò que es mou a l’entorn de les publicacions de còmics, així com també assabentar-nos d’algunes novetats que sortiran properament.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>