El Proyecto Shoá (Projecte Xoà) arriba a Catalunya

El “Proyecto Shoá” (En català, Xoà o Shoah) és una iniciativa educativa fundada al 2009 a l’Uruguai amb l’objectiu d’arribar per conèixer de ben a prop en què va consistir l’Holocaust  i, al mateix temps, obrir espais de reflexió sobre els paradigmes mentals i actitudinals de la tolerància, el respecte i la no indiferència.

A l’Uruguai ha arribat a 100.000 adolescents i enguany arriba a Catalunya amb la finalitat de seguir fomentant aquests valors entre el jovent amb una perspectiva humanista i de ciutadania global.

L’activitat sense cap cost per als centres va adreçada a l’alumnat de secundària entre els 14 i 16 anys amb una durada d’uns 90 minuts aproximadament i amb la intervenció de formadors per part de l’organització per grup-classe. Els centres interessats a participar podran proposar data i horari de l’activitat. També es pot seguir l’activitat en format virtual.

Per a més informació podeu escriure a: bcn@proyectoshoa.com o trametre un Whatsapp al 092 519 362

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>