Maleta Bee-bot

La maleta “Bee-bots”, creada pel Servei Educatiu del Vallès Occidental III, té com a objectiu oferir en préstec materials, recursos i propostes perquè els centres educatius puguin iniciar-se en la programació i la robòtica educativa.

Aquest beebotmaterial està adreçat a  l’alumnat i el professorat d’educació infantil i primària. Ofereix diferents propostes per a tots els/les mestres que estiguin interessats a treballar la programació dins un entorn educatiu.

Si bé és un material adient per Educació Infantil i Cicle Inicial, pot resultar també atractiu per Cicle Mitjà i Superior, si pensem en fer activitats puntuals, que ens ajudin a dinamitzar el treball d’algunes àrees. Com a exemples, us hem afegit algunes propostes en un recull d’activitats que trobareu dins la maleta i en el nostre web.

La maleta està formada per sis Bee-bots, una estació de càrrega, un tapís transparent amb butxaques, targetes amb diferents propostes de treball, un tapís amb un recorregut senzill, així com un recull d’activitats,  pensades des d’Infantil fins al Cicle Superior.

Des del CRP us oferim recursos i activitats que trobareu en aquest enllaç. Us convidem a fer créixer el banc de recursos de treball amb els Bee-bots, i per aquest motiu us demanem que ens feu arribar les vostres propostes a l’adreça del SE VOC III. Agrairem ens feu arribar les activitats que heu treballat al vostre centre, per fer-ne difusió, amb la voluntat d’oferir un ventall d’activitats ben divers i creatiu.

Ja podeu fer la reserva mitjançant el formulari del SE VOCIII, i el més aviat possible us confirmarem les dates en les quals disposar del material en préstec.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>