Jocs Florals 2021

Un any més, ens plau comunicar-vos la convocatòria de Districte dels Jocs Florals Escolars de Sarrià-Sant Gervasi 2021 que inclouen, també, les bases de de la categoria “Conte Audiovisual il·lustrat“.

Els Jocs Florals Escolars constitueixen un procés que comença, en una primera fase, amb la participació de l’alumnat als Jocs Florals del seu centre educatiu. Els treballs seleccionats a cada centre participen als Jocs Florals Escolars de districte. En aquesta segona fase, el jurat de cada zona seleccionarà un treball de cada categoria i modalitat d’entre tots els presentats.

Posteriorment els treballs guardonats poden passar a les fases de Barcelona i Catalunya segons les bases pròpies d’aquests concursos que, tot i ser semblants a les de Districte, ofereixen menys modalitats guardonades.

Les dues novetats més importants a considerar, en relació a convocatòries anteriors són les següents:

  • Els guardons per a cada categoria tornen a considerar separadament els gèneres de “poesia” i “prosa”
  • L’autoria dels treballs de les categories  de Primària ha de ser col·lectiva segons les bases dels Jocs Florals de Barcelona i Catalunya. Cada centre decideix el nombre d’alumnat que hi participa.  A nivell de Districte, no obstant, s’admetran també treballs individuals que podran ser guardonats però no podran passar a les fases de Barcelona i Catalunya

El termini de lliurament dels treballs finalitza el 28 d’abril i els premis atorgats a nivell de Districte es comunicaran als guardonats i guardonades de manera virtual el ATENCIÓ CANVI DE DATA:  el 26 de maig de 2021 mitjançant la web del Servei Educatiu-CRP i correu electrònic.

Dins de les bases trobareu l’enllaç al formulari on s’han de lliurar el treballs.
Recordeu que dins del document que conté cada treball ha de constar, exclusivament, la modalitat i el pseudònim. De la mateixa manera cada arxiu penjant ha d’anar identificat amb “modalitat i el pseudònim” (p.ex. D2-nabius).

Per a més informació, podeu consultar i descarregar-vos les bases de Districte que teniu a sota:

  • Properament podreu accedir a la composició del Jurat de Districte
  • Per més detall dels guardons que es lliuraran a nivell de Districte podeu consultar la graella Modalitats i premis

També podeu consultar:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>