Quatre informacions entorn al Servei Comunitari

En aquesta entrada volem informar d’un seguit de temes en relació al Servei Comunitari:

  1. Com probablement ja sabeu, a la pàgina 6 de les  Instruccions per al desenvolupament de l’acció educativa i l’avaluació en el tercer trimestre dels alumnes en els centres on s’imparteixen els ensenyaments del segon cicle d’educació infantil, primària, secundària obligatòria i batxillerat davant la prolongació del període de confinament pel Covid19 podeu trobar les indicacions per avaluar el servei comunitari en els diferents casos en els que us podeu trobar.

 

2. Per altra banda, també us volíem fer arribar demandes que han fet diversos hospitals pel seu servei sanitari, que com sabem, viu moments d’un gran estrés.  Al cartell de sota teniu els correus electrònics on us podeu  adreçar.

Aquesta demanda, si considereu, podria tenir format de Servei Comunitari. En cas que fos així, us agrairiem que ens ho comuniquéssiu.

3. També us volem informar que està prevista una FIRA d’ENTITATS VIRTUAL oberta a tots els districtes de Barcelona prevista pel 3 de juny a les 17 hores. ATENCIÓ: CANVI D’HORA, LA FIRA SERÀ A LES 16 h INSCRIPCIÓ:

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/soloas/pk_for_mod_ins.p_for_cons_activitats?p_any=2019-2020&p_codi=1040451104

4. I per acabar, recordar-vos que en l’enllaç de sota ens podeu fer arribar les vostres necessitats pel que va al Servei Comunitari, tant alhora de buscar solucions en temps de confinament com de NO confinament en el qüestionari de sota, i que trobareu, de manera permanent a la al lateral de pàgina corresponent al Servei Comunitari:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>