Reescrivim la vellesa

Reescrivim la vellesa és una iniciativa d’Amics de la Gent Gran, una organització de voluntariat que lluita contra la soledat no desitjada de les persones grans des de 1987, i  que compta   amb la participació del Departament de Promoció de Persones Grans de l’Ajuntament de  Barcelona.

Recentment han elaborat una guia adreçada a professionals del món educatiu (formal i no formal) que té per objectiu visibilitzar l’envelliment com una part del cicle vital, qüestionar estereotips, sensibilitzar els nois i noies sobre la situació de les persones grans i fomentar les relacions intergeneracionals.

La guia consta de 4 blocs i conté tot un seguir d’orientacions didàctiques i recursos per a treballar amb l’alumnat.

  • Bloc I: La Soledat
  • Bloc II: Els Estereotips
  • Bloc III: El bon i mal tracte
  • Bloc IV: Envelliment al llarg de la vida

A la web destinada al projecte  Reescrivim la bellesa podreu accedir, tant a les indicacions didàctiques generals de manera lliure, com al material didàctic de cada bloc prèvia inscripció, tal i com s’indica a la imatge de sota.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>