Un Nadal Excepcional

Des del Servei Educatiu volem encetar aquestes vacances de Nadal força excepcionals amb una especial atenció als nens i nenes, en bona part, protagonistes d’aquestes festes.

És per aquest motiu que compartim amb vosaltres aquest vídeo, produït per les antigues Caixes Catalantes i BBVA i que mira de respondre moltes de les incògnites d’aquests dies, com fer arribar les cartes, si participar o no a la cavalcada, etc.

Un Nadal Excepcional, esta escrit i narrat per la Júlia Prunés, amb il·lustracions de Bernadette Cuxart, i explica, a través de diversos personatges nadalencs de diferents cultures, la diversitat del Nadal, així com la importància de valors com el respecte, la confiança, l’amistat, el treball en equip, i la responsabilitat.

Des de la seva web asseguren que:

Sigui com sigui, que tothom estigui tranquil, que des del Pare Noel, al Tió, els Reis d’Orient, i tots el personatges que fan màgic el Nadal, ho tenen tot ben pensat perquè aquest Nadal sigui encara més màgic i excepcional!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>