Presentació de les Maletes afectivosexuals de coeducació del SE del Garraf

Us informem que el dimecres 26 de maig a les 17,30h. des del Servei Educatiu del Garraf organitzem la videoconferència “Conversa a l’entorn de la literatura i la coeducació. Maletes per a un viatge cap a la coeducació”, que anirà a càrrec de la Sira Ruiz (mestra, formadora del programa Coeduca’t del Departament d’Educació i membra de l’equip de coeducació de l’ICE de la UAB) i la Natàlìa Reynoso (escriptora, editora i forma part de la Col.lectiva Feminista de classe Moolaadé).

Durant la xerrada es presentaran els materials que s’inclouen en les sis maletes sobre aspectes afectivosexuals de la coeducació, que hem confegit els equips de l’EAP, l’ELIC i el CRP del SE del Garraf, per oferir en préstec als centres educatius de la comarca.

Les temàtiques concretes que tracten cadascuna de les sis maletes són: les violències masclistes, les emocions i els valors, les identitats afectives i sexuals, els tipus de famílies, la interculturalitat i la coeducació i la prevenció dels abusos sexuals en els infants. 

La inscripció a l’activitat el podeu fer mitjançant el següent enllaç. 
Us animem a participar-hi!!!!