Formacions i informacions del Cesire-Creamat

Autoformació en obert (Ateneu, canal YouTube creamat1…)

Podeu accedir en obert a les sessions dels cursos telemàtics :  

També hi ha 3 FICs (Formació Interna de Centre) de primària i 2 de secundària que, com sabeu, són formació en matemàtiques adreçada als claustres per ajudar a prendre acords d’escola.

  • Els dies 13, 14 i 15 de Novembre de 2020 es celebrarà, en format virtual, el Congrés Català  d’Educació matemàtica c2em 2020. El congrés acollirà gairebé un centenar d’aportacions de professorat des de l’etapa d’infantil fins a la universitat, en format de comunicacions, activitats d’aula, reptes i espais de debat. Estem  segurs que serà l’esdeveniment més important d’educació matemàtica dels propers anys, i us animem a participar-hi: c2em.feemcat.org
  • Des del CESIRE posen a la vostra disposició el document “Algunes reflexions i recursos per a la represa” per ajudar a iniciar el curs de manera inclusiva i optimista. També recomanen el document  Idees centrals de matemàtiques d’infantil i primària, escrit per la Carme Brugués, Tana Serra, Montserrat Torra i Maria Roca i publicat  a la web del CESIRE el curs passat.
  • Properament es convocarà el vídeoMAT 2020, activitat en la que l’alumnat de tots els nivells educatius  elabora vídeos de matemàtiques  de 3 minuts per a respondre preguntes.
  • Des del CESIRE també us recorden que des de l’àmbit de matemàtiques, i amb periodicitat trimestral, fan arribar un correu informatiu adreçat al professorat amb les informacions més destacades. Si esteu interessats a rebre’l escriviu-los a creamat@xtec.cat