XVI Festa per una societat inclusiva

El dissabte 25 de maig al Parc de Baix-a-mar de Vilanova i la Geltrú tindrà lloc, a partir de les 16,30 a 21h la XVI FESTA PER UNA SOCIETAT INCLUSIVA, que organitzen la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva , la Plataforma Ciutadana del Garraf per una Empresa Inclusiva i la Coordinadora d’entitats, centres, ciutadans i ciutadanes per una Societat Inclusiva a la Comarca del Garraf, sota el lema Tots som igual de diferents”.

La Festa és un acte lúdic i alegre a través del qual es vol contribuir a sensibilitzar l’opinió pública sobre els beneficis que aporta a tots i totes la inclusió social dels infants, joves i persones adultes amb discapacitat, independent de quina sigui la tipologia de la seva discapacitat i el seu grau d’afectació.

És una festa amb tallers, espais de jocs per a petits, joves i grans, circuits de cadires de rodes, circuit amb els ulls embenats i bastons per invidents, actuacions musical, jocs malabars, jocs amb material reciclats i molts altres activitats amb les quals es vol arribar a tothom sense importar l’edat.

Enguany apadrina la Festa en Marc Buxaderas, conferenciant i monologuista. L’acte s’iniciarà amb una cercavila amb origen a la Plaça de la Vila a les 16,30h. L’espectacle de cloenda anirà a càrrec de la xaranga “Buskant el To”

Us hi esperem!!!