Jornada “El còmic una eina pedagògica”

Ja és oberta la inscripció per a la XII Jornada “El còmic una eina pedagògica” que es celebrarà en el marc del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, el proper 5 d’abril de 2019.

Entre les activitats que es durà a terme hi haurà la presentació “Memòria i vinyetes. La memòria històrica a l’aula a través del còmic” de David Fernàndez, la primera obra publicada a l’estat dedicada exclusivament a donar recursos per treballar el còmic a classe. L’acompanyarà l’Ana Penyas, Premi Nacional de Còmic 2019, i autora d’Estamos todas bién, una de les 11 propostes didàctiques que ens ofereix el llibre.

No hi faltarà la presentació de les experiències “Reinterpretació del mite clàssic: del mite llegit al mite visual”, a càrrec de l’Institut Anna Gironella de Mundet (Barcelona) i “Apliquem l’ètica al novè art! de l’Institut Guineueta (Bercelona), aixi com la càpsula informativa “La vinyeta i el muntatge seqüencial”, que farà l’Escola JOSO.

Tampoc hi mancarà la presentació de publicacions de les editorials participants en el Saló ( Astiberri, Panini, Planeta Cómic …).

Els destinataris d’aquesta jornada pedagògica són els docents d’educació infantil, primària i secundària, responsables de biblioteca i altres professionals interessats. El Departament d’Educació certificarà 5 hores de formació als assistents.

El període d’inscripció és obert fins el 25 de març del 2019, l’aforament és limitat.

Cliqueu aquí per fer la vostra inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>