AvanCEM per una platja neta!

Des del Centre d’Estudis del Mar (CEM) de Sitges s’impulsa el projecte ambiental “AvanCEM per una platja neta!”, que combina divulgació, ciència ciutadana i voluntariat, i s’emmarca en el programa de Promoció de la participació i de voluntariat ambiental en el litoral del Garraf. Dins d’aquest projecte s’ha programat una activitat el proper dia 14 de desembre que té l’objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre la problemàtica de les deixalles al mar i el litoral i, alhora, implicar-la en l’estudi de l’acumulació de les mateixes a les platges. L’estudi es realitzarà al tram de platja de davant del CEM (platja de la Barra-platja de Terramar de Sitges).

Es tracta d’una activitat pràctica de descoberta de deixalles marines a la platja on es recull i es classifica el material, seguint una metodologia concreta i recopilant informació relativa a la quantitat, tipologia, pes, ús, etc…. Els resultats aviat els compartirem a la nostra web amb les entitats i administracions que hi col·laboren.

Si voleu participar, ens podeu escriure un correu electrònic a l’adreça cem@diba.cat, indicant el vostre nom, la població, telèfon i mail de contacte, i les persones que us acompanyaran. La trobada serà el dissabte 14 de desembre a les 10h al Centre d’Estudis del Mar, i l’activitat tindrà una durada de 3 hores aproximadament.

Resultats