Informació sol·licituds CdA

  • Us recordem que, a partir d’avui, 16 de setembre, comencem a assignar les dates de les vostres sol·licituds. Rebreu un correu en les instruccions per acabar de formalitzar la vostra inscripció: bestreta, trobada de coordinació virtual…
  • Per a poder adjudicar definitivament la vostra estada o sortida, heu d’acceptar les dates que us hem proposat, el més aviat possible.
  • Us recordem que podeu realitzar sol·licituds d’inscripció en període extraordinari del 15 de setembre de 2020 fins al 15 de juny de 2021. Per poder fer-ho, cliqueu en aquest enllaç al formulari.
  • Si ompliu el formulari en aquest període extraordinari, us agrairíem que ens truquéssiu o ens enviéssiu un correu electrònic per tal de facilitar la vostra assignació i gestionar la disponibilitat. Gràcies.

Des del camp d’aprenentatge del delta de l’Ebre, us comuniquem que disposem d’un pla de reobertura i organització per tal de garantir, en la mesura del possible, el compliment de les mesures sanitàries per vetllar per la seguretat de l’alumnat i professorat estadant.

Podeu consultar-lo i accedir-hi clicant a la següent imatge:

Us desitgem un bon inici de curs!

El fred intens afecta a les aus…

Una altra de les conseqüències del temporal Filomena ha estat la caiguda en picat de les temperatures a casa nostra. A part del temporal marítim que ha afectat novament la fragilitat de la nostra costa, també estem patint un fort temporal de neu i fred intens que ens ha afectat de ple…

Clica a la imatge per saber-ne més i accedir al nostre blog.

 

Passaparaula dels ocells del Delta

Abans de marxar de vacances, us volem presentar el “passaparaula” dels ocells del Delta que hem creat i hem anat penjant durant els últims 26 dies al nostre instagram i blog. Podeu realitzar-lo tantes vegades com vulgueu, esperem que us agradi i que aprengueu molt. Cliqueu a la següent imatge per accedir-hi:

 

 

Us desitgem que us cuideu i passeu un molt bon estiu!