Podeu accedir a la pàgina principal de la xtec per estar al dia, realitzar cursos de formació, buscar activitats, seguir els comunicats oficials del Departament d’Educació… Podeu fer-ho clicant a la següent imatge:

ESPECIAL CONFINAMENT

Estimats/des amics i amigues del camp d’aprenentatge del delta de l’Ebre. En aquests moments difícils que estem passant, us animem a que continueu aprenent de l’entorn però, això si, des de casa! Per això us anirem penjant recursos, activitats, enllaços… relacionats amb el medi ambient per a què pugueu, d’alguna manera, no perdre el contacte amb la naturalesa que tant ens estimem. Hi ha molts recursos que podreu fer amb família des de casa, us animem a que participeu.

Recordeu que també tenim el nostre instagram (@cdadeltaebre) on compartirem els recursos que creguem oportuns en cada moment.

Ara més que mai, hem d’estar units, per a que quan tot això s’acabi, puguem sortir al carrer i observar la naturalesa, la nostra vida, des d’una altra perspectiva, amb uns altres ulls cuidant-la i respectant-la tal i com es mereix.

Com podeu accedir? Simplement al menú superior poseu el ratolí a sobre de “RECURSOS” i al final de tot veureu un apartat que posa: “Especial confinament”, sota d’aquest títol podreu veure tots els recursos que anirem penjant.

 

 

 

 

 

 

 

Salutacions, ànims i força per a tothom!

Equip del CDA del delta de l’Ebre.

Estades i Sortides del Curs 2019/20

Confirmació de les assignacions

Ja tenim assignades les estades i sortides amb alumnes per al proper curs 2019/20.

Entreu a l’aplicatiu CAMPS per tal de clicar en “Acceptació” de la vostra assignació per tal de que estigui ja confirmada, i feu arribar per mail la confirmació al Camp d’Aprenentatge.

Trobades de Coordinació del setembre

Al setembre es porten a terme les Trobades de Coordinació d’Estades i Sortides del primer trimestre. Consulteu la data que se us ha assignat en l’aplicatiu CAMPS. Recordeu que l’assistència del professorat que acompanyaarà als alumnes és absolutamenet necessària per a la bona realització posterior de l’Estada / Sortida.

Sortida de Terres de Cruïlla “La ruta dels baluards”

El dia 5 de maig es va fer la sortida anual que organitza el Camp d’Aprenentatge per a l’associació “Terres de Cruïlla”.

En ella es va realitzar un itinerari senderista per tal de visitar els 6 Km de fortificacions que encara es poden veure a Tortosa, des del fort de Tenalles fins al fortí d’Orleans, passant per les avançades de Sant Joan, el castell de la Suda, el fortí de Bonet i els baluards del turó del Sitjar. L’itinerari va ser circular, sortint de la plaça de Barcelona, i va permetre conèixer els sistemes defensius aixecats als s. XVII i XVIII, les seves estructures i el context històric.

 

Vegeu les fotos en https://photos.app.goo.gl/rwqTM5GhoAUmwPBL9