Sant Vicenç dels Horts obre les portes a la formació professional

La Regidoria d’ Educació de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts convida a una activitat puntual adreçada als instituts dels municipis veïns prevista pel 19 i 20 d’abril de 2018: EL BUS DE LA FP – JORNADA DE PORTES OBERTES DE FORMACIÓ PROFESSIONAL A SANT VICENÇ DELS HORTS,

Es tracta d’una visita als instituts de Sant Vicenç dels Horts que tenen oferta de formació professional on es duran a terme xerrades explicatives dels diferents cicles formatius i visites als tallers i les instal·lacions corresponents.

Ens agradaria comptar amb la visita dels alumnes de 4t d’ESO i de batxillerat dels vostres centres ja que pensem que pot ser molt del seu interès. Disposem d’una àmplia oferta de Formació Professional en el municipi amb cicles formatius amb alt índex d’inserció laboral que volem donar a conèixer al màxim d’estudiants possibles del nostre entorn.

Per facilitar el desplaçament, es posarà a la vostra disposició servei d’autocar gratuït per tal d’aprofitar el màxim possible el temps i perquè la participació a la jornada us comporti la mínima distorsió en la vostra feina diària.

En el programa hi trobareu la informació sobre la jornada i el link amb el formulari per a la inscripció.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>