Estratègies per a la personalització de l’aprenentatge. Una conferència del Dr. Moisès Esteban-Guitart en podcast

En el marc de la formació sobre El rol del centre educatiu dins del marc del Pla Educatiu de l’Entorn 0-20 de Sant Vicenç dels Horts, i seguint en la línia de la conferència a càrrec del Ramon Grau feta el curs passat, el dia 28 de novembre vam comptar amb la col·laboració del Dr. Moisès Esteban-Guitart. Els membres dels grups impulsors dels programes d’innovació de tots els centres de la població van poder aprofundir i debatre sobre estratègies de Personalització de l’Aprenentatge a partir de la seva experiència en l’àmbit de la investigació educativa.

Moisès Esteban-Guitart és catedràtic del departament de psicologia de la Universitat de Girona, on imparteix docència en l’àmbit de la psicologia evolutiva i de l’educació. Llicenciat en psicologia i en filosofia. Doctor en psicologia (Programa de Doctorat Interuniversitari en Psicologia de l’Educació).. Ha desenvolupat diferents estudis i col·laboracions en universitats i institucions educatives a nivell nacional i internacional, com ara la Universidad de Salamanca, la Universidad Intercultural de Chiapas (Mèxic), el Leeds Social Science Institute (Anglaterra), l’ Institute for Cultural Research & Education (Califòrnia, EUA) el College of Education de la University of Arizona (EUA) o la University of Colorado Boulder (EUA).

Actualment és director de l‘Institut de Recerca Educativa (IRE) de la Universitat de Girona, editor de la revista Papeles de Trabajo sobre Cultura Educación y Desarrollo Humano, responsable a la Universitat de Girona del Postgrau Interuniversitari en Psicologia de l’Educació (MIPE i DIPE), membre de la International Society for Cultural and Activity Research, i de la xarxa Re-Generating CHAT Theory (dirigida pel Dr. Michael Cole), així com fundador de la Funds of Knowledge International Alliance.

El podeu seguir a Twitter on el seu identificador és @GuitartMoises

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>