Comencen els Tallers Diversificats en el context del Pla Educatiu d’Entorn 0-20 de Sant Vicenç dels Horts

La setmana passada es van iniciar els tallers diversificats de suport i reforç educatiu als centres de Sant Vicenç dels Horts. L’oferta als centres d’infantil i primària d’enguany consisteix en un taller mixt d’educació emocional –a càrrec de La granja: ability training center– i de creació musical –a càrrec de l’Escola de Musica de Sant Vicenç dels Horts–. Paral·lelament, l’escola Iris iniciarà en breu un taller d’estimulació i moviment amb els seus alumnes.

Pel que fa a secundària, cada institut gaudirà d’un taller en horari extraescolar amb les educadores de Basket Beat: moviment, art, educació i acció social.

També les entitats socioeducatives locals (Fund. Maria Auxiliadora, Centre Diari Sant Josep, Bayt al-Thaqafa i CIJ El Quijote) han complementat la seva oferta educativa amb tallers diversificats.

Aquests tallers pretenen oferir oportunitats educatives diversificades a l’alumnat de Sant Vicenç dels Horts, tot generant un contínuum educatiu en connectar l’educació a l’escola i fora de l’escola. Estan emmarcats en el Programa operatiu d’Educació i Formació Professional, finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Segueix els tallers i participa a les xarxes amb el hashtag #EntornEducatiuSVH.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>