XI Jornades d’horts escolars ecològics

Aquest any se celebren les XI jornades d’horts escolars ecològics i, donada l’actual situació, serà una jornada diferent de les anteriors, ja que serà en línia.

El compostatge és una activitat lligada a l’hort ecològic. Permet tancar el cicle de la matèria orgànica aprofitant els residus de l’hort per a obtenir un fertilitzant de gran qualitat. A l’escola ajuda a ensenyar de forma pràctica conceptes tan importants com el reciclatge o els cicles naturals. Però per a obtenir un bon compost sense problemes cal tenir en compte alguns aspectes bàsics.

Aquesta jornada, vol ser un espai per resoldre aquests dubtes que puguin sorgir, i també per donar a conèixer les diferents experiències d’horts escolars ecològics i diferents materials que facilitin l’aprofitament de tot el potencial que ofereix l’hort escolar ecològic.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>