2a conferència del cicle “Tastets transversals”: Escacs i currículum

Demà dimarts tindrà lloc la segona de les conferències del cicle “Tastets transversals”. En aquesta ocasió tindrem l’oportunitat de parlar d’escacs i currículum amb la Marta Amigó Vilalta (mestra de primària, llicenciada en Història i Ciències de la Música i coordinadora del programa “Escacs a l’escola”).

“En una societat de canvis constants, tots els experts parlen de la importància de ser flexible, creatiu i saber treballar en equip. Tot això i molt més es pot treballar a través dels escacs. A causa del seu potencial com a eina educativa, diversos països els han integrat al seu sistema educatiu per tal de contribuir en la formació de ciutadans amb un esperit crític i competents en la seva vida diària.”

La conferència es podrà seguir via Meet en l’enllaç que han rebut els centres i les persones inscrites. Si no esteu inscrits/es a l’activitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>