XVIII CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

INSCRIPCIONS: DE L’1 D’OCTUBRE AL  3 DE NOVEMBRE EN AQUEST ENLLAÇ.

Convocatòria de 284 places de mentor/a digital, assessor/a tècnic a docent

S’ha publicat a ATRI l’oferta per cobrir els llocs d’assessor/a tècnic/a docent de mentors/es digitals del Departament d’Educació, en el marc del programa temporal de mentors digitals finançat pel Ministerio de educación y formación profesional i la Unión Europea-NextGenerationEU.
Termini de sol·licituds fins al 8… Llegeix més»

ERASMUS+ ALAS: Ja som a Helsinki

Ahir vam conèixer a tots els participants del curs ““Avaluació comparativa entre el sistema educatiu finlandès, estonià i suec”. Hi ha professors de primària i secundària d’Alemània, Croàcia, Grècia, Letònia, Portugal, Polònia i Romania. Una bona oportunitat per compartir experiències educatives de diferents llocs d’Europa.
Avui… Llegeix més»

Noves iniciatives sobre cultura digital!

Des de l’Àrea de Cultura Digital ens informen de dues iniciatives relacionades amb la seva àrea que es duran a terme aquests dies. Podeu trobar més informació fent clic als enllaços que us hem preparat.

“Georeferenciant la sostenibilitat amb el MHM”
Seminari web… Llegeix més»

Arriba la CodeWeek 2021


Com molts de vosaltres sabeu, del 9 al 24 d’octubre de 2021 se celebra la setmana de la programació,  Codeweek, iniciativa promocionada per la UE que té com a objectiu apropar la programació i el pensament computacional als estudiants.
Al llarg d’aquests dies, els centres educatius,… Llegeix més»

2a conferència del cicle “Tastets transversals”: Escacs i currículum

Demà dimarts tindrà lloc la segona de les conferències del cicle “Tastets transversals”. En aquesta ocasió tindrem l’oportunitat de parlar d’escacs i currículum amb la Marta Amigó Vilalta (mestra de primària, llicenciada en Història i Ciències de la Música i coordinadora del programa “Escacs… Llegeix més»